lördag 19 september 2009

Happy news

Äntligen lördag! Vilken arbetsvecka. Kom hem i från jobbet vid sjutiden i går kväll, åt och somnade på soffan med huvudet i makens knä strax efter nio. Helt slut. Maken har varit på jobbresa i veckan, själv har jag med fullkraft försökt att balansera flera pågående projekt samtidigt. Nu är det är lördag. Har fått sova ut. Maken och jag skall precis ut på en cykeltur i det härliga vädret.

I går eftermiddag fick vi veta en härlig nyhet. En nära tjejkompis till min make ringde upp honom och meddelade att hon och hennes man är gravida med deras andra barn. Han berättade samtidigt att vi väntar barn. De blev gravida en vecka efter oss!!! Extra härligt. Hon ringde senare i går kväll upp vår tjejkompis och berättade samma glada nyhet. Gravida "samtidigt"!

En annan trevlig sak som vi gjorde i veckan var att köpa lite blandade presenter och paketerat allt i en härlig "giftbag" med ett kort signerat från oss: "Du är fantastisk", och gav detta till vår tjejkompis. Hon blev sååååå glad. Det var det minsta vi kunde göra med tanke på hennes illamående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar