måndag 7 december 2009

Nu är vi i vecka 23

Magen på vår tjejkompis blir allt rundare. Hon ser så himla fin ut. Vi är gravida i vecka 23 nu. Lilla pyret väger nu runt 600 g. och växer på sig alltmer. Helgen var fylld med lite olika saker. Inget stressande dock - då detta inte är bra för någon av oss. Det är mycket som skall hända nu: huden skall bli tjockare med underhudsfett, inre organ som bland annat bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin växer nu till sig.

Jag och maken hade tillsammans med två av våra bästa vänner en gemensam glöggbjudning i fredags mellan 17-20.30. Runt 45 vänner och familj kom. Flera barn i åldern 3 månader - 12 år var oxå med. Mycket kul. Vår tjejkompis har varit på en skön weekendresa i Lissabon tillsammans med tre tjejkompisar. Vi träffades i går kväll alla tre och kunde summera en riktigt härlig helg.

Har äntligen fått det mycket lugnare på jobbet, eller skall jag säga jobben. Nu är det knappt lite mer än två veckor kvar till jul. Känns just nu som att vi har allt under full kontroll. Nästan alla julklappar är fixade och klara. Klart man är givmild, med fokus på att giva. Jag hann till och med att julpynta en del i går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar