torsdag 3 december 2009

38 + 3 = lilla pyret

Tror du på siffrors betydelse? Sifferologi - heter det så? Kanske är det intressant? Många tror iallefall att det finns ett samband mellan siffror och olika skeden i livet. Efter idag så skulle jag också nästan kunna tro det.

Efter en god lunch tillsammans så var jag och vår tjejkompis hos barnmorskan på nytt ultraljud idag. Inte för att det kanske behövdes, men när vi var där alla tre den 9 nov så fick barnmorskan inte några bra bilder på lille pyrets ansiktet framifrån, då pyret endast ville visa sig i profil. Ganska kul tyckte vi att det var. Vi fick då som förslag att komma tillbaka på en ny tid, något som vi inte tvekade en sekund på utan bokade alltså in dagens tid. Tyvärr så kunde inte maken vara med idag pga av en konferans på sitt jobb, men vi lovade att få med oss både bilder & filmer från ultraljudet.

Wow, wow, wow. Lilla pyret växer och växer. Att få sitta där och se pyret röra sig, svälja, se hjärtat ticka (tick, tick, tick), se ben och armar röra sig är så härligt underbart. Med oss fick vi på en cd-skiva med 3 jpg-bilder och 38 korta avi-filer (filmer på vardera 3 sekunder). Lägger man dessa i en playlist, så att alla spelas upp efter varandra så blir det nästa en 2 minuters film på pyret live från i eftermiddag. Så himla coolt. Har kollat minst 4 ggr redan.

Vad var det då med sifferologin då? Jo jag tänkte så här att självklart fick vi med oss 3 bilder då vi ju är just 3 föräldrar och självklart fick vi med oss 38 små korta filmer då jag nästa vecka just fyller 38 år. Vilken present! Vilket skall firas med maken i Barcelona.

Nog kan man läsa in och tolka nästan vad som helst i livet. Men det var gör min del ganska kul att tänka så här.

Måste bara framhålla att MamaMia Söder & Regnbågsverksamheten är såååååååååå bra. We love it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar