fredag 27 november 2009

En månad senare - nu är vi halvvägs!

I´m back. Vilken månad, puh! Så otroligt mycket jobb har gjort mig till en mycket trött kille just nu. Har arbetat med lite olika projekt och håller dessutom just nu på att avsluta ett företag som jag är delägare i med blandade känslor. Tiden vill riktigt inte räcka till. Har dessutom varit dålig på att säga: Stopp! när det har blivit för mycket. Mitt mål nu är att börja frigöra tid och sålla bort de moment som ej känns positiva eller nödvändiga. Om mindre än en månad är det ju jul dessutom. Innan dess så skall jag ock maken åka till Barcelona på en skön weekend resa runt lucia. Skall bli så skönt!

Vår tjejkompis mage växer och det syns väl nu. Hon blir fortfarande illamånende då och då :-(. Vi är i vecka 21 nu, om några dagar går vi in i vecka 22. För två veckor sedan så var vi på nytt ultraljud och fick med oss filmer på vårt lilla "pyre". Det var en otrolig känsla. Pyret väger nu över 400 gram och är över 20 cm långt från hjässan till rumpan, lägger man till längden för benen så blir det ännu mera. Oj oj :-)

I förrgår var vi åter hos vår fantastiska barnmorsa på Mama Mia och då fick vi bland annat lyssna i högtalare till "pyrets" lilla hjärta och ljud från navelsträngen. Barnmorskan tror att vår tjejkompis nu behöver mera tillskott av järn, så efter vårt besök tog vi en tur förbi närmaste apotek och köpte detta.

I början på nästa år, efter helgerna så kommer vi att gå börja gå på regnbågsverksamhetens kurser. Looking forward big time. Skall bli kul att få träffa andra samkönade par och ensamstående kvinnor som oxå skall bli föräldrar i vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar